Now playing: Φόρτωση ...


Για να ακούσετε τον σταθμό πατήστε πάνω στο λογότυπο του Stage Radio ή στην κίτρινη κασέτα δίπλα

Εναλλακτικά επιλέξτε τον player που θέλετε για να ακούσετε τον Stage Radio: Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
«ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΠΡΕΛΑ» Καλλιτεχνικά – Δημιουργικά Εργαστήρια

 

Η μαγεία του θεάτρου, του χορού, των εικαστικών τεχνών και άλλων πολλών, ξεκίνησε τον Οκτώβρη στην «Ανοιχτή Ομπρέλα», με τα καλλιτεχνικά-δημιουργικά εργαστήρια και έφτασε η ώρα για τα επίσημα εγκαίνιά τους!

Το Σάββατο, λοιπόν, 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 στο φιλόξενο, ζεστό χώρο που στεγάζονται τα εργαστήρια της «Ανοιχτής Ομπρέλας» θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια  και παράλληλα θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 23 Δεκεμβρίου, με πολλές εκπλήξεις!

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η ομάδα φωνητικής θα τραγουδήσει κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι θεατρικές ομάδες εφήβων και ενηλίκων δραματοποιούν παραμύθια και θρύλους. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση των εικαστικών τμημάτων.  

Στις 22 Δεκεμβρίου στις 10:30 το τμήμα προ-νηπίων και οι παιδικές ομάδες χορού και θεάτρου, θα κάνουν τις δικές τους παρουσιάσεις. Παράλληλα τα δημιουργικά εργαστήρια ξυλογλυπτικής και ζωγραφικής με το κατασκευαστικό τμήμα θα εκθέτουν τα έργα τους στο bazaar που θα λειτουργήσει και τις τρεις ημέρες (21, 22 και 23 Δεκεμβρίου).

«Ένας άνεμος που μυρίζει σάλιο παιδιού, φρεσκοκομμένο χορτάρι και πέπλο μέδουσας εξαγγέλοντας το διαρκές βάπτισμα των νεογέννητων πραγμάτων».

Στην «Ανοιχτή Ομπρέλα» πραγματοποιούνται εργαστήρια Κινηματογράφου, Ραδιοφώνου, Θεατρικά, Εικαστικών, Χορού, Φωνητικής, Μικρά Ορχηστρικά Σύνολα. Επίσης, δημιουργικά εργαστήρια προσχολικής ηλικίας, μαθηματικά παιχνίδια, εργαστήρια οργανοποιϊας, αλλά και εναλλακτικά (ρέiκι, γιόγκα, δυναμική αυτοάμυνα).

Η καλλιτεχνική και πολιτιστική εταιρεία «PARAPLUIΕ ΟUVERT» (ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΠΡΕΛΑ), έχει σκοπό να δημιουργεί και να προωθεί δράσεις, θεάματα, δρώμενα, παραστάσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις, διαλέξεις, εργαστήρια και κάθε λογής δραστηριότητες, μόνη της ή  σε συνεργασία με άλλους φορείς, δημόσιους ή ιδιωτικούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ώστε να αποτελέσει έναν ανοιχτό τόπο διαλόγου, αλληλεγγύης, επικοινωνίας, εξέλιξης και στήριξης της σκέψης και του πνεύματος. Έναν πυρήνα προώθησης των τεχνών και του πολιτισμού γενικότερα. Να γίνει μία ομπρέλα προστασίας αρχών, αξιών και ιδεών. Στοχεύοντας στην ουσία των πραγμάτων, επιθυμεί να συμβάλλει ώστε να διαφυλαχθεί για την επόμενη γενιά μια πνευματική-ιδεολογική βάση. Κίνητρο στη σημερινή πληγωμένη κοινωνία της κρίσης, αλλά και την αυριανή, να παλέψει για το τώρα και το αύριο. Επιθυμεί να μεταδώσει την αξία της αναζήτησης, της έρευνας και της ελευθερίας. Έρχεται ν` αντιπροβάλλει το φως στα διαρκή σκοτάδια. Φιλοδοξεί να επανασυστήσει στην κοινωνία την «ευτυχία» ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και να κάνει σαφές με τη δράση της ότι αυτή επιτυγχάνεται μόνο «εν κοινότητα», ότι είναι δηλαδή συλλογική υπόθεση. Θέλει ακόμη να υπερασπιστεί τη βαλλόμενη ελληνική γλώσσα. Με την εμπειρία, τη γνώση, το ήθος και το πάθος των ανθρώπων που την αποτελούν, των μελών της, ελπίζει πως θα βρει πολλούς συνοδοιπόρους στο όραμά της και θα αποτελέσει έναν σταθερό τόπο ψυχικής και πνευματικής ανάτασης.

 

INFO:
Διαδόχου Κωνσταντίνου 8Α, έναντι Μουσείου Βορρέ, 19002, Παιανία, Αθήνα
Τ. 6943 671468
www.anoixtiombrela.gr
e-mail: info@anoixtiombrela.gr

Δημοσιεύτηκε στις: 23/12/2013
Usefull staff


Τυχαία εικόνα
Musikhaus Thomann Linkpartner


Stage Radio 2017 / Βασισμένο στο Guru CMS