Now playing: Φόρτωση ...


Για να ακούσετε τον σταθμό πατήστε πάνω στο λογότυπο του Stage Radio ή στην κίτρινη κασέτα δίπλα

Εναλλακτικά επιλέξτε τον player που θέλετε για να ακούσετε τον Stage Radio: Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
Ο Κωστής Λαμπρόπουλος ζωντανά στη Μουσική σκηνή “Δ3” στις 25 Οκτωβρίου

 

“Πατρίδα μου, κατάρτι εσύ, ψηλά σηκώνεις το πανί
στου χρόνου τα ξενύχτια, ψάχνεις να βρείς αλήθεια…”


Λίγο πρίν την ολοκλήρωση του πρώτου του προσωπικού δίσκου και μέσα στο ηλεκτρισμένο κλίμα των καιρών που διανύουμε, η Μουσική σκηνή "Δ3" φιλοξενεί το τραγουδοποιό και συνθέτη Κωστή Λαμπρόπουλο, ο οποίος διακρίθηκε στη 4η ακρόαση νέων συνθετών του 2013 της «Μικρής Άρκτου», και (προσ)καλεί τους παλιούς και νέους φίλους του σε ένα
«Περίπατο» στους μελωδικούς δρόμους της “Πατρίδας” του, σιγοτραγουδώντας μία “Άγρια προσευχή”, κερδίζοντας  “Του χρόνου τα στοιχήματα” και ξεσηκώνοντας με τη “Λευκή Κραυγή” του.

Μία μουσική παράσταση που θα συζητηθεί και θα κάνει τις μέρες μας πιο… “Αλκυονίδες”!

Ένας κατεξοχήν συναυλιακός καλλιτέχνης, που με τον ιδιαίτερο στίχο και τις ακουστικές και ηλεκτρισμένες μελωδίες που διακρίνουν τα τραγούδια του (“Λευκή κραυγή”, “Πατρίδα (αύρα αγέρινη)”, “Χάρτινες μέρες”, “Αλκυονίδες”, “Σκυτάλη”, “Περίπατος”, “Άγρια προσευχή”, “Εκεί που παίζουν τα παιδιά”, “Του χρόνου τα στοιχήματα” και πολλά άλλα), συγκινεί και ταξιδεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο τους αγαπημένους φίλους και συνταξιδιώτες του, δίνοντάς τους τη “Σκυτάλη” για να συνεχίσουν όλοι μαζί τις αναζητήσεις τους.

Έντεχνοι στίχοι, ακουστικοί ήχοι, ροκ μελωδίες, παραδοσιακοί ρυθμοί, απρόσμενες διασκευές, πολυφωνικά μουσικά ψηφιδωτά, αφηγηματικά τραγούδια και στίχοι-ταξιδιώτες, μπολιασμένοι με την ιστορία παλαιότερων και νεότερων μουσικών ρευμάτων, θα μας ταξιδέψουν από την αυθόρμητη μελωδία του ακουστικού ήχου ως την ενθουσιώδη έξαρση της ηλεκτρισμένης ορχήστρας.

Καλή αντάμωση...

Επίσημο κανάλι YouTube: http://www.youtube.com/user/KostisTaylorAcoustic


Στο μπουζούκι ο εξαιρετικός Γιώργος Ασβεστάς !

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 22:30


Μουσική σκηνή “Δ3” (πρώην “Το Μπαράκι του Βασίλη”)
Διδότου 3, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3642990

Λίγα λόγια για το Κωστή Λαμπρόπουλο:

Ο τραγουδοποιός και συνθέτης Κωστής Λαμπρόπουλος ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής σε ηλικία 6 ετών. Στα 7 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα κλασικού πιάνου και αρμονίας και πήρε το πτυχίο του στην ηλικία των 17 ετών. Απο το 1999 ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις -τραγούδι, κιθάρα και φυσαρμόνικα- με ολοκληρωμένα μουσικά σχήματα αλλά και ώς one-man-band, τις οποίες συνεχίζει παρέα με παλιούς και νέους φίλους.

Το μουσικό του ηχόγραμμα συνθέτουν οι έντεχνοι στίχοι σε ρόκ πεντάγραμμα,
το ιδιαίτερο χρώμα των παραδοσιακών ακουσμάτων, η λυρι(στικ)ή διάθεση, οι μελωδικές ρυθμικές γραμμές της φυσαρμόνικας, των πνευστών και των εγχόρδων, παραδοσιακών και σύγχρονων, καθώς και η μοναδική αίσθηση της συνεχούς επικοινωνίας, μέσω των τραγουδιών, με τους φίλους και συνταξιδιώτες του...

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές, όπως το “Κύτταρο”, το “Γυάλινο”, ο "Ρυθμός Stage", η "Αρχιτεκτονική", το ιστορικό “Ροντέο Live Club”, οι “Χίλιες και δύο Νύχτες”, το “Όνομα του Ρόδου”, το "Mπαράκι του Βασίλη", η "Οδός Ονείρων" στη Χαλκίδα, σε διάφορες pub του Λονδίνου καθώς και σε συναυλίες σε Κρήτη, Χίο, Αντίπαρο, Θεσσαλονίκη κ.α.

Αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές σε Αθήνα και επαρχία και ηχογραφεί το νέο προσωπικό του δίσκο.

Κωστής Λαμπρόπουλος – Μουσικό κανάλι: http://www.youtube.com/user/KostisTaylorAcoustic
              Facebook σελίδα: http://www.facebook.com/KostisLambropoulosFanPage

Δημοσιεύτηκε στις: 26/10/2013
Usefull staff


Τυχαία εικόνα
Musikhaus Thomann Linkpartner


Stage Radio 2017 / Βασισμένο στο Guru CMS